Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Zvezda dočekuje Celje – SVI NA HOKEJ!!!

U subotu i nedelju (29. i 30. septembar) hokejaši Crvene zvezde dočekaće ekipu Celja sa kojom će odigrati dve utakmice u okviru IHL takmičenje.

Kao što znate crveno-beli s u prethodnu subotu doživeli poraz od ekipe Slavije u Ljubljani (4:0) i sada će pokušati da se prikažu u boljem svetlu i obraduju svoje navijače. Što se tiče ovih susreta, Zvezda će igrati sa novopridošlim pojačanjem Vjačeslavom Čegrintsevim, koji bi trebao da pokaže da je pravo pojačanje za našu ekipu. Definitivno Zvezda zaostaje za slovenačkim ekipama jer je dosta kasnije dobila led, ali verujemo da će četa trenera Jovice Rusa dati sve od sebe da ostvari pobedu.

Foto: Jovica Rus

Evo kako i Jovica Rus vidi ove susrete sa Celjem i šta od njih očekuje:

“Tek formiramo ekipu. Kompletno drugi sastav od prošle sezone. Afirmacija domaćih i juniorskih igrača je prioritet. Biće težak proces, a svi koji rade na sebi dobiće šansu. Svaka slovenačka ekipa je jača u odnosu na prošle sezone, samim tim što umest pet, ove sezone igraju sa tri ekipe u IHL-u ( Maribor i Bled ne učestvuju). Dva mlada igrača, Vjačaslav-Rus i Arai-Jpanac, su na probi, vrlo su motivisani da ostanu u našem klubu i žele da se nametnu. Očekujemo bolje partije iz utakmice u utakmicu. U Ljubljani nakon četiri treninga nisam očekivao pravo lice, ali već za ovaj vikend moramo pružiti bolju partiju, pogotovo što igramo pred svojom publikom. Ekipa je motivisana i raduje se izazovu“.

Foto: Ivan Anić

Jedan od igrača koji je prošle sezone vodio bitke sa Celjanima, Ivan Anić, ovako komentariše predstojeće dueče sa ovom ekipom:

“S obzirom na iskustvo i vreme provedeno na ledu u pripremnom periodu, mislim da ulogu favorita u ovom dvomeču preuzimaju gosti iz Celja. S druge strane, u našim redovima postoji želja za revanširanjem zbog poraza u prošlogodišnjem polufinalu plej of-a. Nadamo se pobedi i prvim bodovima u ovoj sezoni na domaćem terenu!”

Utakmice se igraju u istim terminima, 18:45, u ledenoj hali Pionir, a ulaz će biti besplatan. Pozivamo ovim putem sve Zvezdine navijače da dođu i da podrže naše oklopnike.

SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама