Хокеј Хокеј/Вести

Veterani hokejaškog kluba se spremaju za novu sezonu

Veterani hokejaškog kluba Crvena zvezda pripremaju se za novu sezonu i pokušaće da odbrane titulu prvaka države. Inače, selekciju veterana vode Šilja, Taba i Mitar (Koljenšić, Popović i Mitrović), pa evo šta su nam rekli za naš portal:

“Naime, pri SKHL Crvena zvezda formirana je sekcija veterana, tako da ove sezone nastupamo kao Crvena zvezda – veterani. Ove godine smo koncipirani na sledeći način – treneri Zvezde Rus, Milinković, Julovski i Danon, pojačani sa Nikolom Berom, će dat doprinos u okviru svojih mogućnosti, pošto su dosta zauzeti. Najstarija linija naše ekipe je pojačana dolaskom Slavka Bubnića. Takođe, posle pauze od jedne sezone, vratio se Protić jedan od osnivača veteranske ekipe. Na golu, pored legende našeg hokeja, Tomića, biće još Mihajlović i Nikolić. Naravno tu je jedan od najomiljenijih igrača Zvezde, Duja Zečević, kao i sin legende Zvezde, Miodraga Šišića, Robert. Uz nas ostale Radosavljevića, A. Mihajlovića, Crnoglavca, Tatića, Jokića, Plaovića, Radovića, kapitena Pavićevića, Kravljanca i možda još nekog iznenađenja, to bi bio okvirni sastav za ovu sezonu. Kao što se vidi, akcenat je na bivšim igračima Crvene zvezde. Pokušaćemo i ove godine, uz pomoć kluba, da ponovo osvojimo ligu i da učestvujemo na turnirima kada možemo. Stručni štab čine trener Mitrović, tehniko Popović, a sve uz veliku pomoć legende Vojina Koljenšića-Šilje. Veliki pozdrav od veterana SKHL.Crvena zvezda!!!”

Dragi ljubitelji hokeja, eto lepe prilike da podržite one koji su nekada žarili i palili ledenim plohama bivše Jugoslavije. Našim veteranima želimo puno uspeha i, naravno, da na kraju podignu pobednički pehar!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама