Фудбал Фудбал/Вести

ZVEZDA TRENIRALA NA „RED BUL ARENI“

Izvor: SD Crvena zvezda

Nešto više od 24 časa nas deli od meča koji mnogi označavaju utakmicom decenije. Izabranici Vladana Milojevića odradili su trening na terenu Salcburga u 20:30 časova, 30 minuta pre zakazanog termina sutrašnje utakmice plej-ofa za Ligu šampiona.

Kada se približite stadionu ekipe Salcburga, koji je smešten na obodu grada, na prvi pogled ni ne pomišljate da se iza drvene spoljašnjosti krije fudbalsko zdanje. A kada uđete u prostorije „Red Bul arene“ ne možete da se otmete utisku da ste ušetali u tinejdžerski film. „Goli“ zidovi, ukrašeni grafitima vode vas u potpuno uređene prostorije najbogatijeg austrijskog fudbalskog kluba.

Prijatno i toplo vreme dočekalo je našu ekipu po dolasku na „Red Bul arenu“. Odlični uslovi za rad, prijatnih 19 stepeni i teren u dobrom stanju pomogli su našim prvotimcima da što bolje odrade poslednju proveru pred revanš meč. Posle uobičajenog zagrevanja naši fudbaleri odmah su prešli na rad sa loptom. Sada već dobro poznate plavo-bele lopte Lige šampiona naizmenično su se smenjivale pred očima, kako su ih naši fudbaleri upućivali ka golu. Iza zatvorenih vrata naša ekipa do kraja treninga poradila je na finesama pred najvažniju utakmicu koja ih očekuje.

„Red Bul arena“ otvorena je 2003. godine, a renovirana 2008. godine. U obnovu doma fudbalera Salcburga, pred Evropsko prvenstvo u fudbalu 2008 godine, uloženo je 45 miliona evra. Kapacitet stadiona sa 18 200 mesta povećan je na 30 188 mesta. Međutim, ovo moderno fudbalsko zdanje, izgleda kao da ima mnogo veći kapacitet.
Verujemo da će fudbaleri Crvene zvezde baš na ovom mestu ispisati najvažniji list moderne istorije našeg kluba.

Srećno momci, uz vas smo!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама