Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши Одбојкашице

Počinje nova odbojkaška ligaška sezona

ZRENJANIN, SERBIA - SEPTEMBER 25: A general view during the women Volleyball European Championship match between Poland and Czech Republic on September 25, 2011 in Zrenjanin, Serbia. (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Izvor: SD Crvena zvezda

Nova odbojkaška ligaška sezona u Srbiji počinje 28/30. septembra 2018. godine. Žrebom su određeni parovi Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije u obe seniorske konkurencije.

Zvezdine dame će u 1. kolu gostovati ekipi Klek MD Zrenjanin, dok će u 2. kolu, prvi put u sezoni pred svojom publikom, dočekati Jedinstvo iz Stare Pazove.

Odbojkaši Crvene zvezde će u prva dva kola Superlige gostovati, pa će prvo na megdan Novom Pazaru, a potom i Jedinstvu u Staroj Pazovi. Prvu utakmicu na parketu dvorane USC Voždovac na Banjici crveno-beli će igrati sredinom oktobra u 3. kolu protiv Mladog radnika.

Novina od ove sezone biće Mini liga koja će se igrati nakon odigrane prve faze takmičenja koja ima 18 kola. Mini ligu će činiti šest prvoplasiranih ekipa koje će igrati svaka sa svakim po dvokružnom sistemu. Nakon odigranih 10 kola Mini lige uslediće polufinale i finale plej-ofa u obe konkurencije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама