Фудбал Фудбал/Вести

Terzić – Srećan i ponosan

Izvor: FK Crvena zvezda

Na utakmici sa Čukaričkim svoju prvu asistenciju u prvom timu Crvene zvezde upisao je mladi Aleksa Terzić. On je u 53. minutu odlično pronašao Slavoljuba Srnića, koji je lako savladao golmana gostujuće ekipe.

 

– Presrećan sam što sam zabeležio prvu asistenciju. Čim sam šutnuo loptu video sam da će ući u gol, samo sam čekao da počnem da se radujem. Zaista lep i važan trenutak za mene. Nastaviću da se trudim i da u svakom trenutku dajem sve od sebe na terenu – rekao je Terzić.

Meč sa Čukaričkim je 15. uzastupna pobeda naših fudbalera u Superligi.
– Teška utakmica je iza nas, ali to je fudbal. Borili smo se, dali smo sve od sebe i na kraju pobedili. Trijumf je najvažniji, znamo da moramo da osvojimo titulu. Odlično igramo u kakvom god sastavu da izađemo na teren, svi momci su sjajni i odlično se slažemo. Na treningu šef dosta rotira ekipu i to daje rezultate. Bitno je da nastavimo u istom ritmu, da nižem pobede i da sledeće nedelje obezbedimo ulazak u Ligu šampiona.

Terzić je dobio debitantski poziv za mladu reprezentaciju.
– Predivan je osećaj, mlada pa potom i A reprezentacija su san svakog fudbalera. Sada moram tamo da se dokažem. Nastaviću sa napornim radom – poručio je Terzić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама