Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić ne voli da priča u procentima, Borjan želi da Zvezda odigra odličan revanš meč

Crvena zvezda večeras je na znak pitanja ostavila konačni ishod dvoduela protiv ekipe Spartaka iz Trnave. Naime, prvi meč, fudbaleri crveno-belih su započeli vođstvom, ali radost punih tribina nije dugo trajala, obzirom da je ubrzo mrežu kanadskog reprezentativca Borjana potresao gol protivnika. Preokret iz remija u Beogradu, Zvezda će morati da izbori na travi domaćina, koji odavde odlazi sa bodom prednosti.

” Teška utakmica. Znali smo da su oni jedna trkačka ekipa. Igraju na presing, igraju agresivno, igraju na faul. Mi smo ušli, da kažemo, u dobru utakmicu i dali smo taj gol, ali su nas odmah iznenadili. Sa centra u nam dali taj gol. Imali smo posle još nekoliko šansi, koje nismo iskoristili, ali dobro, eto… 1:1 je. Idemo tamo, na pobedu, to je naš cilj. Ovakvoj ekipi moraš da se suprotstaviš na taj način. Oni su takva ekipa. Njihov najveći kvalitet je taj kontra napad. Zato i moramo da se suprotstavimo tako, da bi izvukli taj pozivitian rezultat. Eto, na kraju nismo imali sreće da pobedimo. Našim navijačima bih se zahvalio što su došli u ovolikom broju i što su nam bili podrška.” i dodaje:

“Krivo mi je, eto, što nismo pobedili. Oni su odugovlačili vreme, dosli su sa tom namerom, pogotovo posle tog gola, još više su počeli da odugovlače. Ali to je fudbal. Za to su došli. Mi nismo iskoristili šanse i zato idemo na revanš. Treba lepo da se oporavimo, u  ndelju da odigramo tu utakmicu sa Spartakom, pa da nastavimo i ka Prvenstvu. Posle toga ćemo još jednu našu da odigramo i idemo u Trnavu. Nije da nismo spremni ušli u utakmicu. Znali smo od početka da oni igraju grubu igru, ponavljam, da igraju na presing, uz dosta faulova. Prirodno im je to. Mi smo trebali da pokušavamo sa loptom u postor, nismo uspeli. Napadali smo dosta, kroz celu utakmicu, ali nismo uspeli.  Završilo se tako, glava gore! Okrenemo se našem Prvenstvu. “

“Ne možemo ništa drugačije da očekujemo od revanša, ovakvu utakmicu i tamo očekujem. Naše šanse moramo da iskoritimo. Ne volim da pričam u procentima, ovde sam i došao i ostao da igram Ligu šampiona i hocu da u Ligu i uđemo! “, zaključio je Krstičić, dok se Borjan u potpunosti složio, da je utakmica bila zahtevna, protivnik opravdano dobar, ali i da Zvezda mora da iskoristi sve svoje prednosti:

” Mi smo odigrali jednu utakmicu veoma dobro. Nismo imali sreće da damo taj drugi gol, primili smo ovaj jedan… Bili smo malo opušteni u tom momentu. Ali, to je sve fudbal. Glavu gore, pa tamo da pobedimo. Stvrano je teško vreme bilo, ali ekipa je dala svoj mksimum danas i svaka čast. Pokazali smo se u rugom poluvremenu, ali je taj gol falio. Oni su tvrda kipa, ekipa koja se brani i gleda da uhvati na kontru. Mi smo to analizirali, ali eto… Očekujem istu igru, Probaće oni na isto. Imaju rezultat, dali su gol u gostima, ali daćemo sve od sebe. Zvezda tamo treba da igrao odlično, kao i danas. Samo što danas, eto, nismo imali sreće. “

Nadamo se da će u revanšu, sreća ipak prtiti ove hrabre crveno-bele vojnike, a do tada, na našoj facebook stranici možete pogledati i kako su izjave Zvezdinih fudbalera izgledale uživo.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама