Фудбал Фудбал/Вести

Na korak smo od snova – uzmi sezonsku!

Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je uspešno preskočila prve dve evropske prepreke, a narednog utorka na svom stadionu dočekaće šampiona Slovačke.

Dobra vest za navijače Crvene zvezde glasi da je produžen rok za kupovinu sezonskih karata! Od danas, na snazi je odluka po kojoj je sezonske karte moguće kupiti sve do 31. avgusta!

Radno vreme servisa za članstvo i dalje je nepromenjeno, svakog radnog dana od 10,00 do 18,00 časova. Međutim, u utorak, 7. avgusta, na dan utakmice sa Spartakom iz Trnave, servis će raditi sve do početka utakmice, tako da će svi koji dođu na utakmicu moći da se učlane u klub i ujedno kupe sezonsku kartu. Servis za članstvo nalazi se na zapadnoj tribini našeg stadiona, odmah pored ulaza u klupski muzej.

Na korak smo od snova, dođite i podržite Zvezdu protiv Spartaka iz Trnave!

VAŽNO UPUTSTVO:

1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.
2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.
3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

CENE:

Zahvaljujući početku saradnje sa Masterkard, svako ko plati sezonsku kartu Masterkard karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u Red Star Šopu-u i to u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

Dimenzije (format) dečije fotografije:
visina – širina    2cm – 1.8cm   (1,000px – 900px)

telefoni:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
sajt: www.budideozvezde.rs

Budi deo Zvezde!

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама