Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić – Sve sigurniji u sebe

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u revanš meču sa Suduvom u Litvaniji overili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Posle pobede od 2:0 izavranici Vladana Milojevića prošli su dalje ukupnim rezultatom 5:0.

– Bez obzira na to što smo imali veliku prednost dogovorili smo se da ovoj utakmici pristupimo kao da je prva, znali smo da ništa nije gotovo i da moramo maksimalno fokusirani da uđemo u ovaj meč. To smo i uradili, dali smo gol na vreme i rutinski priveli meč kraju – rekao je Krstičić.

Zvezdin vezista zabeležio je asistenciju kod drugog gola koji je postigao Radonjić.

– Očekivao sam da će protivnički igrač primiti loptu sa te strane, oduzeo sam mu je i posle je sve bilo lako. Napadali smo tri na jedan, uputio sam loptu Radonjiću koji je rutinski sproveo u mrežu. Jako sam srećan što je on postigao pogodak.

Ekipa Crvene zvezde nastavila je uspešan niz bez primljenog gola od starta sezone.

– To nam je cilj na svakoj utakmici, da sačuvamo svoju mrežu. Nije isto pobediti 2:0 ili 2:1, zaista ne volimo da primimo gol. Kako bismo sačuvali svoj gol i ovog puta znali smo da moramo da budemo potpuno koncentrisani. Možda to sada izgleda lako, ali igrali smo protiv ekipe koja je na ovom terenu pobedila kiparski Apoel sa 3:1.

U narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona fudbalere Crvene zvezde očekuje susret sa ekipim Spartaka iz Trnave.

– Znamo šta nas čeka, ali u ovom trenutku svi razmišljamo o susretu sa Voždovcem koji je ovog vikenda na programu. Fokusirani smo na to ds nastavimo sa pobedama i dobrim igrama u prvenstvu, a biće vremena posle te utakmice da se analizira Spartak. Samopouzdanje raste kod svih igrača, igramo sve bolje i bolje i verujem da ćemo tako nastaviti – poručio je Krstičić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама