Фудбал Фудбал/Вести

Veljko Simić se vraća u Zvezdu

Nekada je bio Zvezdina nada, ali je odlčio (ili je možda tada odlučeno umesto njega) da karijeru nastavi u Bazelu. Kasnije je karijeru nastavio u ekipi Zemuna odakle bi trebalo da se vrati u svoj matični klub gde je i počeo svoju fudbalski karijeru – Crvenu zvezdu.

Ne bi on bio prvi igrač kojeg su crveno-beli “ispustili”, pa ga ponovno vraćali u svoje redove. Potsetimo se da je jedan od tih bio i Slavolju Srnić. Ipak, kako stvari stoje Zvezda ovog ofanzivnog veznog želi nazad u svoje redove. To je potvrdio i trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, a portal Mondo je preneo njegovu izjavu:

Sećam ga se iz mlađih kategorija, iz jedne od najtalentovanijih generacija. Pratio sam je. Dete koje je ništa manje ili više dete kluba od ostalih igrača, poput Filipa Stojkovića i Slavoljuba Srnića. Vraćamo našu decu, da im damo šansu ovde. Oni znaju šta je Zvezda i imaju ljubav, koja nije dovođena u pitanje. Veljko ima veliki, ogroman potencijal. Pokazujemo da naša deca treba da igraju u Zvezdi, koju razumeju. Velika ljubav i energija su potrebni, što su već pokazali igrači koji su se vratili.

Pod kojim uslovima će se Veljko Simić vratiti u crveno-bele redove, ostaje nam da vidimo. Sve u svemu, sigurno je da će predstavljati odlično pojačanje za četu Vladana Milojevića koja ove sezone ima velike ambicije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама