Фудбал Фудбал/Звездаштво

„Naša linija života” – Zvezdini profesionalci

Izvor: FK Crvena zvezda

Devetnaesta epizoda serijala „Naša linija života” donosi vam zanimljive goste, one koji su ostavili trag u našem klubu kao profesionalni fudbaleri, kao i one koji će to u budućnosti tek učiniti.

Svaki dečak kome su crvena i bela boja u srcu i koji barem u školskom dvorištu šutira loptu sanja o tome da postane fudbaler Crvene zvezde. Našim sagovornicima upravo taj san se ostvaio.

Sadašnji trener naših omladinaca i proslavljeni fudbaler Bratislav Živković govorio je o emocijama koje je osetio kada je saznao da će postati Zvezdin fudbaler, o trenutku kada je upoznao našu legendu Dragana Džajića i o prvom susretu sa Marakanom. Slavoljub Đorđević, koji nakon uspešne fudbalske karijere kao trener vodi Zvezdine kadete, ispričao je čemu ga je sve Zvezda naučila i šta je ono što pokušava da prenese na naše buduće profesionalce. Aktuelni sportski direktor našeg kluba Mitar Mrkela govorio je o tome zašto je najveći pritisak igrati u Crvenoj zvezdi, a Filip Stojković prisetio se kako su ga bodrili tadašnji prvotimci dok je kao dečak trenirao na šljakastom terenu Marakane.

Legende Vladimir Petrović Pižon, Dusan Savić i Stanislav Karasi pričali su o tome šta je sve u njihovo vreme sa sobom nosilo zvanje profesionalnog fudbalera Crvene zvezde. Sa nama su utiske posle potpisivanja prvih ugovora podelili i najmlađi crveno-beli profesionalci.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама