Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić: Spartaks nije naivan protivnik

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartaks u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 2:0. Golovima Bena i Krstičića, obezbeđena je prva pobeda u ovoj sezoni, ali i plasman u drugu rundu kvalifikacija.

Nakon meča utiske je izneo strelac drugog gola, Nenad Krstičić. “Bila je ovo vrlo teška utakmica. Spartaks nije naivan protivnik, povukli su se i čekali svoju priliku iz kontre. Bilo je veoma teško, ali uspeli smo da probijemo i da damo taj gol i prođemo dalje”. 

Nakon prvog gola i vođstva od 1:0, Krstičić je vrlo brzo obradovao navijače i doneo konačnih 2:0, a osvrnuo se i na naredne mečeve Crvene zvezde, ali i na svoj status u klubu.  “Srećan sam zbog gola, ali najbitnije je da smo pobedili i da smo prošli dalje. Sada treba da se odmorimo i okrenemo domaćem prvenstvu pa ćemo da analiziramo narednog protivnika. Čuo sam da je Suduva prošla dalje, ali kao što rekoh, nama je sada u mislima Dinamo iz Vranja, a posle toga ćemo se okrenuti Litvancima. Bilo je priča oko mog odlaska, ali ja ni u jednom trenutku nisam razmišljao o tome. Ja sam zbog ovoga ostao, da postižem golove u ovom dresu, da veselim ovu publiku ovde i da uđemo u Ligu šampiona”, zaključio je Krstičić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама