Фудбал Фудбал/Вести

Uz navijače do pobedе u revanšu

Izvor: FK Crvena zvezda

Zvezdina odbrana odradila je dobar posao sačuvavši svoju mrežu na meču sa Spartaksom. Desni bek Filip Stojković ističe da će ekipa do revanša u Beogradu dodatno raditi na završnici kako bi sa svojim navijačima na kraju utakmice proslavili prolazak u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Nismo iskoristili nekoliko šansi koje smo imali u toku utakmice. Na kraju nismo bili kažnjeni jer je naš protivnik takođe propustio izglednu priliku u samom finišu meča. Mogu da kažem da su sigurno svi momci u našoj ekipi dali svoj maksimum u ovom momentu. U revanšu u Beogradu ćemo dati i više od sto posto sebe kako bismo pobedili i prošli dalje. Očekivali smo tešku utakmicu u Rigi, stručni štab nam je predočio da će se Spartaks sigurno spustiti u nisku zonu. Takvi su i  bili na današnjoj utakmici, a iskreno posle ove utakmice mislim da smo mi favoriti u revanšu – rekao je Stojković i nastavio:

– Smatram da naša ekipa ove sezone izgeda dobro. Pobedili smo u svih šest prijateljskih mečeva koliko smo odigrali na pripremama, danas na prvom zvaničnom meču nismo primili gol. Predstoji nam da nastavimo sa dobrim radom i treninzima kako bismo pobedili u revanšu i Bogradu i kako bismo prošli u narednu rundu kvalifikacija.

Zvezdin desni bek ističe da će podrška navijača biti prednost naše ekipe u revanšu.

– Danas nije fraza kada se kaže da svaka ekipa može da igra fudbal, pogotovo na domaćm terenu. Mi ćemo dati sve od sebe da prođemo u drugo kolo, a tu će nam naravno biti neophodna i podrška naših navijača i zato koristim i ovu priliku da ih pozovem da nas podrže u što većem broju na Marakanu i budu nam vetar u leđa u revanšu sa Spartaksom – poručio je Stojković.

Mreža naše ekipe koju čuva Milan Borjan mirovala je na utakmici sa Spartaksom.

– Cela ekipa je sačuvala mrežu, ne samo ja. Ovde nema pojedinaca, mi smo tim i svi smo igrali dobro i borili smo se. Odbrambeno sam pokazala da smo čvrsti, ne primamo lako golove. Izostao je naš pogodak, moraćemo da popravimo završnicu u Beogradu. Nismo potcenili rivala, uslovi za igru ovde nisu baš bili najbolje. Teren je jako suv i nešto uži nego što smo mi navikli, zato i verujem da ćemo u Beogradu biti bolje – rekao je Borjan.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама