Фудбал Фудбал/Вести

Predstavljen Nikola Stojiljković

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je u petak, 22. juna, u Medija centru  stadiona predstavila svoje treće pojačanje.

Nikola Stojiljković je gotovo cele pripreme odradio sa ekipom, a trenutni boravak u Beogradu iskorišćen je kako bi javnosti bio predstavljen i novi Zvezdin napadač.
Po tradiciji, prve reči o Nikoli izgovorio je sportski direktor Mitar Mrkela.

— Drago mi je da smo doveli još jedno pojačanje. Nikola Stojiljković je špic, rođen je 1992. godine. Karijeru počeo u Radu, nastavio u Čukaričkom i Bragi, a prošle godine je igrao za Kajzeri i od sada je član Crvene zvezde. Nikola je igrač kojeg poznajem dugo, prošao je sve mlađe selkcije FSS, sarađivali smo dosta dobro u tim selekcijama. Doveden je da daje golove, Nikola je rasni špic i verujem da će opravdati poverenje — rekao je Mrkela.

Nikola Stojiljković je imao vremena da se privikne na ekipu, što je i potvrdio.

— Bio sam na Zlatiboru, odradio sam tih sedam dana i upoznao  sam saigrače. Bilo je super, ekipa me je dočekala odlično, mislim da neću imati problem da se uklopim. Jako sam srećan što sam došao u Zvezdu, u tim koji je pravio odlične rezultlate i u domaćem prvenstvu i u Evropi. Nadam se da ćemo biti još bolji ove godine, a meni je najbitnije da se što pre uklopim u ekipu. Imamo jako velike izazove u Evropi, ali spreman sam, zbog toga sam i došao, jer klub pravi odlične rezulatate i konačno je stao na svoje noge. Mislim da možemo to još da popravimo i da nastavimo da držimo nivo koji je uspostavljen, ako zašto da ne i da napravimo korak napred — rekao je Stojiljković.

Nikola je možda i najbolje partije pružao u Čukaričkom, baš u vreme kada ga je trenirao Vladan Milojević.

— Odlično poznajem Vladu, bili smo zajedno u Čukaričkom i tada sam igrao odlično, kao i cela ekipa. Znam najbolje kako on radi i kako se kod njega funkcioniše. Na moj dolazak u Crvenu zvezdu nije presudno bilo to što je on trener već to što me je klub želeo, a naravno da sam srećan što ću ponovo sarađivati sa trenerom kod kojeg sam pružao odlične partije. Ljudi iz Brage su znali da želim da se vratim u Srbiju, u Crvenu zvezdu — rekao je Stojiljković, koji nije želeo da govori o Apoelu jer je, kako kaže, fokusiran na Spartaks, kao i cela ekipa.

Nikola, dobro došao!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама