Фудбал Фудбал/Вести

Nova adresa servisa za članstvo

Izvor: FK Crvena zvezda

Od sutra, svi članovi Crvene zvezde ili oni koji to žele da postanu, moći će da posete servis na novoj lokaciji.

Nove prostorije servisa za članstvo od sutra će se nalaziti na zapadnoj tribini stadiona, odmah nadomak Zvezdinog muzeja. Servis će tako postati pristupačniji, i pružaće bolje i optimalnije uslove za rad sa Zvezdinim članovima.

Radno vreme servisa od sutra će biti svakog radnog dana od 10 do 18 časova, a novi brojevi telefona servisa istaknuti su na dnu ove vesti.

Svi navijači Crvene zvezde koji žele da kupe sezonsku kartu za narednu sezonu, to će moći da urade sve do 02. avgusta, upravo u novim prostorijama servisa.

VAŽNO UPUTSTVO:

1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.
2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.
3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

CENE:

Zahvaljujući početku saradnje sa Masterkard, svako ko plati sezonsku kartu Masterkard karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u Red Star Šopu-u i to u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

Dimenzije (format) dečije fotografije:
visina – širina    2cm – 1.8cm   (1,000px – 900px)

telefoni:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
sajt: www.budideozvezde.rs

Budi deo Zvezde!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама