Кошарка Кошарка/Вести

Dobro došli na crveno-belu noć

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače da u ponedeljak od 19 časova u velikom broju ispune dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’ i da daju neophodnu podršku crveno-belima u pohodu na četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije.
Košarkaši Crvene zvezde mts došli su na korak od cilja. Crveno-beli su u dve neizvesne utakmice savladali FMP i u ponedeljak od 19 časova u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ imaće priliku da novom pobedom prigrle trofej namenjen šampionu Srbije.
Neće biti ni malo lako, kao što nije bilo ni u prve dve utakmice jer je protivnik izrazito talentovana ekipa FMP-a. Međutim, crveno-beli su silno motivisani da pred svojom publikom nastave kontinuitet osvajanja trofeja i produže dominaciju u Srbiji. Zbog toga, pozivamo vas da budete deo istinskog spektakla i pružite izabranicima Milenka Topića veliku podršku sada, kada su na korak od cilja.
U beogradskom hramu košarke zajedno smo pisali istoriju prethodnih godina, rušili mnoge evropske velikane i punili trofejnu vitrinu na Malom Kalemegdanu. Bili smo svi kao jedan, uvek želeli najviše i radili sve da bismo dosegli zacrtane ciljeve. Vreme je da kapiten Branko Lazić podigne svoj prvi trofej u novoj ulozi, da Milenko Topić i kao trener postane državni prvak, vreme je da se Zvezdaši nagrade za svoju bezrezervnu podršku i u momentima kada je bilo znatno teže.
Zajedno sa vama, u dvorani će biti sve selekcije muškog i ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda. Pioniri, kadeti i juniori Crvene zvezde već su prigrlili trofej državnog prvaka, KKŽ Crvena zvezda je takođe prvak Srbije. Biće tu i bivši igrači Crvene zvezde koji su u godinama za nama pisali istoriju. Vaše mesto je u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’, da budemo svi kao jedna porodica i nastavimo da pišemo istoriju.
Dobrodošli na crveno-belu noć.
Dvorana ’’Aleksandar Nikolić’’, ponedeljak 19 časova.
Svi zajedno za slavu naše Crvene zvezde!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама