Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Dva večita derbija – direktno!

Izvor: FK Crvena zvezda

U subotu, 2. juna, direktno ćemo prenositi dva večita derbija koja će igrti omladinci i kadeti Crvene zvezde, a koja će odlučivati o titulama u ovim kategorijama.

540-omla-4326.jpg

Omladinci Crvene zvezde će od 11,00 časova gostovati večitom rivalu, a utakmicu ćemo direktno prenositi na našem JuTjub kanalu. Da bi postali šampioni bez osmatranja utakmice Čukarički — Brodarac, Crvenoj zvezdi je neophodna pobeda. Ukoliko Brodarac ne pobedi, Zvezda bi svakako postala šampion bez obzira na to kakav rezultat ostvari u derbiju.

Zvezda svakako treba da bude ohrabrena statistikom. Poslednji put Zvezdini omladinci ispustili su bodove u večitom derbiju 23. avgusta 2014. godine! Ovaj podatak, ali i forma oba tima ulivaju optimizam, jer Crvena zvezda je ove sezone dala 102 gola, naspram 78 Partizana, a takođe je primila dva gola manje; otuda i prednost Crvene zvezde na tabeli koja Partizanu „beži“ 10 bodova.

Kadeti Crvene zvezde svoj večiti derbi igraće od 13,30 časova, takođe uz direktan prenos, ali na Zvezda kids kanalu. Nažalost, kadeti su sebe doveli u situaciju da u poslednjem kolu, u jednoj od svakako najtežih utakmica, „jure“ bodove kako bi odbranili prvo mesto, poziciju koju su do nedavno ubedljivo čuvali. Podsećamo, Zvezdini kadeti su u poslednje dve utakmice zabeležili dva poraza, i u večitom derbiju im odgovara svaki rezultat osim poraza.

Od 17,00 časova, na Zvezda kids kanalu prenosićemo i Grafičar. Zvezdina B ekipa dočekuje BSK iz Batajnice u okviru 30. kola Srpske lige Beograd.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама