Фудбал Фудбал/Вести

Vladan Milojević do 2020!

Izvor: FK Crvena zvezda

U sredu, 16. maja, na stadionu „Rajko Mitić“ obavljenja je i poslednja formalnost kada je buduća saradnja Vladana Milojevića i Crvene zvezde u pitanju.
540-milojevic-53246.jpg

Vladan Milojević stavio je svoj potpis na novi dvogodišnji ugovor, uz prisustvo najužeg rukovodstva kluba. U naredne dve sezone, Vladan Milojević će biti predvodnik Zvezdinih fudbalera u pokušaju da ponove, a zašto da ne i nadmaše rezultate iz sjajne sezone koja je ušla u samu završnicu, a u kojoj je Zvezda dominirala u svim segmentima.

— Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba — rekao je Milojević posle potpisivanja.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zadovoljan je pravcem kojim se klub kreće.

— Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje, i imajući u vidu ono što smo uradili ove sezone, očekujemo još bolji rezultat naredne. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe — dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja u Crvenoj zvezdi. Mi svi očekujemo da Milojević prevaziđe sam sebe, a posmatrajući kako je radio ove godine, ne sumnjamo da će se okititi još velikim brojem trofeja u Crvenoj zvezdi — rekao je Svetozar Mijailović.

Generalni direktor kluba ističe da je svestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas.

— Danas smo uradili veliki deo strateškog posla. Trener Vladan Milojević je potpisao ugovor na dve godine, i do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Veliki deo posla je odrađen na zadovoljstvo svih. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svesni da smo uspesima ove godine podigli lestvicu očekivanja Zvezdinih navijača, i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja — istakao je Zvezdan Terzić.

I Zvezdin sportski direktor ne krije zadovoljstvo zbog potpisa Vladana Milojevića.

— Veoma sam zadovoljan što je Vladan produžio ugovor na još dve godine. On je naše najveće pojačanje u ovom prelaznom roku. Nadam se da ćemo nastaviti da ostvarujemo dobre rezultate, i pokušaćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu, kao što smo činili ove sezone — rekao je Mrkela.

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić veruje da je ovo odličan potez kluba.

— Dobro je što će biti nastavljena uspešna saradnja sa Milojevićem, to je prvi korak ka stabilnosti i sigurnosti kluba. Imali smo uspešnu godinu i nadam se da će Milojević nastaviti u istom ritmu i naredne sezone. Dobro je što je ugovor potpisan na dve godine, jer to će doneti mir. Jako je važno imati trenera u koga svi imaju poverenja — smatra Dragan Džajić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама