Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Četiri prvotimca Zvezde na spisku Nikole Grbića

Izvor: OK Crvena zvezda

Muška seniorska reprezentacija Srbije počeće u subotu, 21. aprila pripreme za Ligu nacija 2018. Seniori Srbije će trenirati u SC Kovilovo, a Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije, na pripreme je pozvao 32 igrača.

Među pozvanima nalaze se i četiri odbojkaša Crvene zvezde: korektor Aleksandar Gmitrović, bloker Nemanja Mašulović, libero Predrag Jevtić i primač Luka Tadić.

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće prvi meč u premijernom izdanju Lige nacija 2018. protiv Brazila u novoj Hali sportova u Kraljevu, u petak, 25. maja od 20 časova u okviru 1. kola 4. grupe I vikenda. U 2. kolu, u subotu, 26. maja, Srbija će igrati protiv Nemačke (19), a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 27. maja, protiv Italije (19). Svi mečevi Lige nacija u konkurenciji odbojkaša igraće se od petka do nedelje.

U okviru II vikenda (1–3. jun), Srbija će gostovati u Areni Armejec u Sofiji, u Bugarskoj (5. grupa), a rivali će joj, pored domaćina, biti Rusija i Australija.

III vikend će se odigrati od 8–10. juna, a Srbija će igrati u 12. grupi, u Eks on Provansu u Francuskoj, sa domaćinom, Argentinom i Korejom.

U okviru IV vikenda, od 15. do 17. juna, Srbija će igrati u Sirs Centru u Hofman Estejtsu u SAD, a rivali će joj biti i Iran i Poljska.

Poslednji, V vikend je na programu od 22–24. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Đijangmenu u Kini, sa domaćinom Japanom i Kanadom.

Finalni turnir će se odigrati od 4–8. jula na fudbalskom stadionu Pjer Moroa u Lilu, u Francuskoj. Pored Francuske, plasman na Finalni turnir će izboriti 5 najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама