Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Најава утакмица

Reprezentacija Srbije hokeja na ledu: Crnogorac stigao na utakmicu

Kako je i planirano, uveliko je počelo okupljanje momaka, kako naših, tako i ekipe koju čine momci reprezentacije Hrvatske, u ledenoj dvorani hale Pionir.

Kroz samo tri sata, odigraće se najavljena, prva prijateljska utakmica naše i reprezentacije Hrvatske, u okviru pripremnog perioda, pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Tilburg, Holandiju.

Početak ove radne nedelje, značio je i prvi trening naših seniora, koji su se na poziv novog selektora, Davida Urquheart – a odazvali istom, a među kojima je najveći broj Zvezdinih momaka, koje smo u ranijim objavama naveli.

Pored njih, na rosteru tima našla su se i imena hokejaša koji su ranije igrali za crveno – bele, te se prvom treningu priključio i Stefan Ilić, koji sada igra u Italiji, za Milano, dok je danas, u tim stigao i Dominik Crnogorac, igrač kanadskog Hamilton Steel Hawks – a,

Dominik Crnogorac, Izvor: Danica Radovanović

kako bi se pripremama priključio počevši sa učešćem na utakmici.

Osim njih, na rosteru se nalazi i Sretović Marko, igrač Stenungsund HF – a, koji će se ekipi Srbije priključiti direktno u Tilburgu.

Uskoro, podelićemo sa vama razgovor koji nam predstoji sa Crnogorcem nakon meča, dok više zanimljivosti o utakmci možete pronaći, kako na sajtu, tako i na profilu instagram/skhl.crvena.zvezda

Dakle, od 18h, očekujemo vas u Pioniru, jer je momcima potrebna naša maksimalna podrška!

Podržimo reprezentaciju Srbije!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама