Кошарка Кошарка/Вести

Obaveštenje – ponesite lična dokumenta u halu

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve svoje navijače koji dolaze na prve dve utakmice da sa sobom ponesu bilo kakav lični dokument – ličnu kartu ili pasoš, zbog lakše identifikacije i bržeg ulaska u dvoranu.
KK Crvena zvezda mts privodi kraju poslednje pripreme za početak finala ABA lige, u kome će kao organizator biti domaćin prve dve utakmice finalne serije.
Prvi meč igraće se u ponedeljak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić”, dok je drugi meč zakazan za utorak od 18.30 časova.
KK Crvena zvezda mts već je u svojim prethodnim obaveštenjima izneo sve detalje načina ulaska u dvoranu za sve vlasnike sezonskih ulaznica, kao i one navijače koji žele da iskoriste mogućnost besplatnog ulaska na tribine i pruže podršku crveno-belima.
Takođe u skladu sa propozicijama takmičenja (ABA liga jtd), ali i preporukom MUP Republike Srbije, KK Crvena zvezda mts već je obavestio javnost i menadžment ABA lige, DA NEĆE BITI GOSTUJUĆIH NAVIJAČA. da nije previđen njihov dolazak, kao i da će svaki gostujući navijač koji se bude našao u dvorani, biti udaljen iz dvorane u cilju sprečavanja bilo kakvih incidenata.
Međutim, imajući u vidu da su utakmice proglašene, utakmicama „vrlo visokog rizika”, KK Crvena zvezda mts  moli sve koji budu dolazili u dvoranu u ponedeljak i utorak, da sa sobom ponesu bilo kakav dokument , ličnu kartu ili pasoš zbog  lakše identifikacije i ulaska u dvoranu.
KK Crvena zvezda mts još jednom apleluje na sve da dođu znatno ranije u dvoranu zbog detaljnih kontrola prilikom ulaska u dvoranu, i još jednom poziva sve da naprave sjajnu atmosferu u hali „Aleksandar Nikolić” u važnim utakmicama za naš klub.
KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама