Кошарка Кошарка/Вести

Obaveštenje – termini odigravanja utakmica finala

Izvor: KK Crvena zvezda

Poznati termini odigravanja utakmica finala ABA lige jtd. Serija počinje u ponedeljak u Beogradu (19 časova), drugi meč na programu u utorak od 18.30 časova. Serija se nakon toga seli u Podgoricu. Treći meč igra se u petak.
KK Crvena zvezda mts na molbu menadžmenta ABA lige jtd, Krešimira Novosela i Žarka Čabarkape, ali i rukovodeći se interesima očuvanja ABA lige u ovoj ružnoj I neprijatnoj situaciji , koju ničim nije izazvala, obaveštava javnost da će se finalna serija plej ofa ABA lige, igrati u sledećim terminima:
Prva utakmica u Beogradu  – ponedeljak 09.04.2018, druga utakmica u Beogradu– utorak 10.04.2018, treća utakmica u Podgorici – petak 13.04.2018, četvrta utakmica u Podgorici – subota (opciono) 14.04.2018 i peta utakmica u Beogradu – ponedeljak (opciono) 16.04.2018.
KK Crvena zvezda mts kao klub koji se vodi principom da rešava probleme, a ne da ih pravi,čak i one koje nije stvorila, želi i ovim gestom da smanji nepotrebno podignutu, i ničim izazvanu tenziju pred početak finala, koje treba da bude praznik košarke, a ne poligon za razvijanje teorija zavera, svojstvenim nekim prošlim vremenima.

Predstojeće utakmice treba da posluže u svrhu još bolje promocije lige, za koju se bore svi klubovi u regionu koji u njoj učestvuju.

KK Crvena zvezda mts pred utakmice u terminima 09.04.2018 godine u 19h, i 10 .04.2018.godine u 18.30 h, koje će organizovati u dvorani “Aleksandar Nikolić”, poziva svoje navijače da ispune halu do poslednjeg mesta, i naprave sjajnu atmosferu koja krasi utakmice našeg kluba već godinama unazad.
O načinu ulaska u dvoranu, i ostalim protkolima vezanim za prvi meč finala, klub će se oglasiti na zvaničnom sajtu naknadno.
KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама