Кошарка Кошарка/Вести

Obaveštenje – termini odigravanja utakmica finala

Izvor: KK Crvena zvezda

Poznati termini odigravanja utakmica finala ABA lige jtd. Serija počinje u ponedeljak u Beogradu (19 časova), drugi meč na programu u utorak od 18.30 časova. Serija se nakon toga seli u Podgoricu. Treći meč igra se u petak.
KK Crvena zvezda mts na molbu menadžmenta ABA lige jtd, Krešimira Novosela i Žarka Čabarkape, ali i rukovodeći se interesima očuvanja ABA lige u ovoj ružnoj I neprijatnoj situaciji , koju ničim nije izazvala, obaveštava javnost da će se finalna serija plej ofa ABA lige, igrati u sledećim terminima:
Prva utakmica u Beogradu  – ponedeljak 09.04.2018, druga utakmica u Beogradu– utorak 10.04.2018, treća utakmica u Podgorici – petak 13.04.2018, četvrta utakmica u Podgorici – subota (opciono) 14.04.2018 i peta utakmica u Beogradu – ponedeljak (opciono) 16.04.2018.
KK Crvena zvezda mts kao klub koji se vodi principom da rešava probleme, a ne da ih pravi,čak i one koje nije stvorila, želi i ovim gestom da smanji nepotrebno podignutu, i ničim izazvanu tenziju pred početak finala, koje treba da bude praznik košarke, a ne poligon za razvijanje teorija zavera, svojstvenim nekim prošlim vremenima.

Predstojeće utakmice treba da posluže u svrhu još bolje promocije lige, za koju se bore svi klubovi u regionu koji u njoj učestvuju.

KK Crvena zvezda mts pred utakmice u terminima 09.04.2018 godine u 19h, i 10 .04.2018.godine u 18.30 h, koje će organizovati u dvorani “Aleksandar Nikolić”, poziva svoje navijače da ispune halu do poslednjeg mesta, i naprave sjajnu atmosferu koja krasi utakmice našeg kluba već godinama unazad.
O načinu ulaska u dvoranu, i ostalim protkolima vezanim za prvi meč finala, klub će se oglasiti na zvaničnom sajtu naknadno.
KK Crvena zvezda mts

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама