Кошарка Кошарка/Вести

Slobodan ulaz na finale, bez gostujućih navijača

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da će ulaz na tribine B i D za prve dve utakmice finala plej ofa protiv ekipe Budućnost VOLI biti slobodan. U skladu sa propozicijama takmičenja, i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata i ulaska gostujućih navijača, neće biti.
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak i utorak ekipu Budućnosti VOLI u prve dve utakmice finala ABA lige jtd, a klub obaveštava svoje pristalice i navijače da će ulaz na tribine i za ove mečeve biti slobodan!
Crvena zvezda mts je kao branilac trofeja stigao do finalne serije uz ogromnu podršku navijača sa tribina, u ambijentu koji je parket dvorane „Aleksandar Nikolić” učinio domaćim terenom.
Zbog velikog interesovanja klub obaveštava da će se u dvoranu na tribine ulaziti po sledećem rasporedu:
TRIBINE A i C: Ulaz za sve vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda mts za tribine
TRIBINE B i D: Slobodan ulaz
Za sva ostala mesta u dvorani (parteri B i D, lože, bela i plava loža) karte su po standardnim cenama koje važe za utakmice ABA lige u svim poslovnicama Eventima.
Takođe KK Crvena zvezda mts ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige jtd, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, u prvoj i drugoj utakmici finala ABA lige jtd, neće biti.
Utakmice koje u Beogradu organizuje KK Crvena zvezda mts proglašene su utakmicama “visokog rizika”  tako da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd , neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.
KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak i utorak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu,  dođu do pobeda.
Prva utakmica finalne serije igra se u ponedeljak od 19 časova, druga u utorak u 18.30 časova. Pred obe utakmice kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.
KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама