Фудбал Фудбал/Вести

Ilić – Svi na stadion u četvrtak

Izvor: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić u Lučanima je postigao svoj drugi gol u Zvezdinom dresu ove sezone.

lukavest1.JPG

U situaciji kada Zvezda ima kadrovskih problema, veoma je značajno da mladi fudbaleri pružaju dobre partije. Crvena zvezda će za dva dana odigrati utakmicu 30. kola Superlige, ovoga puta na Marakanu će doći ekipa Zemuna.

– Ulaz na poslednji meč u regularnom delu sezone je besplatan i pozvao bih naše navijače da dođu u što većem broju da nas podrže pred zaista važan meč sa Zemunom. Oni su ekipa koja beleži sjajne rezultate u prolećnom delu prvenstva i sigurno će želeti da poprave sanje na tabeli pred podelu bodova. Ipak, na našem terenu se mi pitamo i uz podršku sa tribina uveren sam da možemo da novog trijumfa – poručio je mladi Luka Ilić.

Manje od deset minuta provedenih na terenu u Lučanima bilo je dovoljno mladom Zvezdinom vezisti Luki Iliću da zatrese mrežu ekipe Mladosti.

– Ušao sam na teren pri vođstvu naše ekipe i imao sam cilj da pomognem saigračima da pomognem da održimo tu razliku. Ispostavilo se da sam vrlo brzo uspeo da matiram golmana Krznarića i zaista sam presrećan zbog toga. U tom trenutku je pogodak doneo neku vrstu rasterećenja, potom je Pešić postigo još jedan gol i mogli smo da proslavimo pobedu sa našim navijačima. Teren je bio u odličnom stanju, veliki je i bilo je dosta prostora za igru. Nama to zaista odgovara, kao što krajnji rezultat mea i pokazuje – rekao je Ilić.

Sjajnu asistenciju kod Ilićevog gola zabeležio je vezista Branko Jovičić.

– Odlično smo istrčali kontranapad koji je prethodio mom pogotku. Prvo je Pešić oprobao šut, lopta se odbila, stigla je do Jovičića koji me je odlično uposlio. Svakako mi mnogo znači činjenca što stručni štab ima poverenja u nas mlade igrače i što dobijamo svoju šansu na teren. Lično se nadam da svojim igrama na terenu uspevam da opravdam da opravdam njihova očekivanja, a drugi gol u crveno-belom dresu sigurno govori u prilog tome – rekao je Ilić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама