Фудбал Фудбал/Вести

Babić – Prvenac za naše navijače

Izvor: FK Crvena zvezda

Osim izuzetne efikasnosti u napadu utakmicu protiv Mladosti u Lučanima obelezio je prvenac u crveno-belom dresu Srđana Babića. Zvezdin mladi štoper odlično se snašao u skoku posle kornera koji je izveo Slavoljub Srnić.

– Nadam se da je ovo samo prvi u nizu golova. Moram da se zahvalim još jednom Srniću na odličnoj asistenciji. Nas dvojica smo jako dobri prijatelji, cimeri smo od kada sam došao u Crveni zvezdu i ovaj prvenac mi je još draži jer se i Srna upisao u listu strelaca – rekao je Babić i dodao :

– Kada sam uputio loptu ka golu nisam je video u mreži, sve se brzo odigralo i ispostavilo se da sam uspeo da prevarim golmana Krznarića. Prvenac bih posvetio našim navijačima koji nam pružaju zaista neverovatnu podršku. Dajemo sve od sebe da im se zahvalimo osvajanjem šampionske titule na kraju sezone.

Naredni meč izabranici Vladana Milojevića igraju za četiri dana protiv ekipe Zemuna.

– Osvojili smo važna tri boda u Lučanima, u meču u samom finišu regularnog dela prvenstva. Dodatno podižemo samopouzdanje dobrom i efikasnom igrom što je vrlo važno u ovom trenutku. Već sada svi razmišljamo o podjednako bitnoj utakmici sa Zemunom koja nas očekuje. Ukoliko budemo igrali kao i u Lučanima, sa toliko energije usoeh nam je zagarantovan. Moramo da nastavimo sa efikasnom igrom – zaključio je Babić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама