Фудбал Фудбал/Вести

Ben: Golovi tel slede

Izvor: FK Crvena zvezda

Nakon kraćeg odsustva odsustva sa terena zbog povrede Zvezdino zimsko pojačanje El Fardu Ben na meču protiv Mačve postigao je drugi gol u crveno-belom dresu. Naš napadač ističe da veruje da je ovo samo početak svega što će pokazati u Crvenoj zvezdi.

Mnogo znači i meni i ekipi što sam se vratio na teren još jači, naporno sam radio kako bi to bilo tako. Iz tog razloga ovaj gol mi još više znači. Drago mi je što sam počeo da postižem pogotke, nadam se da ću nastaviti još bolje. Očekuju nas izuzetno važne utakmice, sledi i plej-of tako da će svaki posignuti pogodak biti mnogo važan, a znam da ćemo svi zajedno na terenu dati sve od sebe da ih bude što više – rekao je Ben.

Odličnom asistencijom kod Benovog gola istakao se Pešić.

Fantastično me je pronašao kod druge stative, velike zasluge za gol idu i njemu. Videli smo u prvom poluvremenu da fudbaleri Mačve ne čuvaju kod prekida taj deo gola i iskoristili to. Mislim da je posle drugog pogotka utakmica definitivno bila rešena, mogli smo rasterećeno da je privedemo kraju.

Pobedom na meču u Šapcu naši fudbaleri sačuvai su 12 bodova prednosti na tabeli u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

Znali smo i pre utakmice da neće biti lako na terenu, imali smo priliku da se uverimo kako ekipa Mačve igra na domaćem terenu samo nekoliko dana ranije. Tada nisam bio u ekipi, ali zaista sam dobio dosta korisnih saveta od svojih saigrača. Bilo je žestoke borbe na terenu, ali smo odlično odgovorili i na terenu pokazali karakter. Cela ekipa je odigrala sjajno i osvojili smo izuzetno važna tri boda.

Posle reprezentatvine pauze fudbalere Crvene zvezde očekuje susret sa ekipom Mladosti.

Odigrali smo dosta utakmica u prethodnm periodu, igrali smo gotovo na svaka tri dana tako da će nam odmor sa našim porodicama mnogo značiti. Imamo nekoliko dana pre nego što se vratimo radu kako bismo se što bolje pripremili za finiš prvenstva. Znam šta nas čeka, dosta razgovaram sa saigračima, navikao sam se na sve uslove u Srbiji i sada smo svi fokusirani samo na to da u maju donesemo radost svojim navijačima osvajanjem šampionske titule – poručio je Ben.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама