Фудбал Фудбал/Омладински погон

Omladinci pobedili

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde savladali su kao domaćini ekipu Radničkog 1923 i tako zadržali prednost na tabeli Omladinske lige Srbije.

540-savic5436.jpg

U prvom delu utakmice nije bilo golova, ali u nastavku su Milan Savić i Strahinja Eraković doneli Zvezdi prednost od dva gola i obezbedili svom timu nešto mirniju završnicu. Gosti su preko Božovića uspeli da smanje rezultat, ali na kraju je Zvezda zadržala prednost i slavila je novu pobedu.

— Dobro smo danas izgledali na terenu. U prvom poluvremenu gosti su se zatvorili i pokušali su da izvuku nerešen rezultat, ali na kraju nisu uspeli. Važna tri boda nakon remija sa Brodarcem i probaćemo da do kraja sezone pobeđujemo i ostanemo na prvom mestu — rekao je strelac prvog gola Milan Savić i nastavio:

— Ova sad ekipa je sastavljena većinom od nas igrača 2000. godišta i mi se dobro poznajemo jer smo igrali zajedno. Mislim da imamo borbenost i da ćemo pokazati stabilnost u ostalim utakmicama prvenstva i tako završiti kao šampioni. Sve u svemu, po mom mišljenju dobar tim sastavljen od odličnih i potkovanih igrača — rekao je Savić.

Crvena zvezda — Radnički 1923 2:1 (0:0).

Teren: Pomoćni teren stadiona  „Rajko Mitić“
Sudija: Igor Stoilković
Strelci: Savić u 52′ i Eraković u 57′ za Crvenu zvezdu, a Božović u 76′ za Radnički.

Crvena zvezda: Gordić, Janković, Daničić, I. Ilić (od 81′ Bogdanović), Eraković, Jokić, Santrač, Gavrić, Bosić (od 89′ Korstić), Savić, Šikanjić.

Radnički: Ristović, Šurlan (od 74′ Rejman), Marković (od 90′ Andrejević), Danilović, Božović, Pavlović, Milikić, Matović (od 64′ Tatović), Đurović, Ilić (od 59′ Cvetković), Petrović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама