Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица

Milojević: Lepa prilika da popunimo stadion

Izvor: FK Crvena zvezda

Utakmice 25. kola Superlige biće odigrane sutra. Do odlaganja je došlo zbog nepovoljnih vremenskih uslova, i sve ekipe pa samim tim i ekipa Vladana Milojevića, dobile su nekoliko dodatnih dana za pripreme i odmor.

Ulaz na ovu utakmicu koja se u subotu od 16,30 časova igra na Marakani biće besplatan za sve navijače koji sa sobom ponesu Zvezdin šal. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nada se većem broju navijača.

Ove nedelje smo imali malo više vremena i sutra nastavljamo gde smo stali. Utakmica ništa lakša niti teža nego sve ostale koje igramo. Voždovac je samo još jedna u nizu ekipa koja dolazi iz gonjeg dela tabele i koja će nam biti protivnik i u plej-ofu. To je mlada, poletna ekipa koja je znala u prošlosti da nam napravi dosta problema, pogotovo u toj prošlogodišnjoj utakmici, znamo šta se sve izdešavalo na krovu. To znači da je to ekipa koja želi da igra fudbal. Za nas je dobro da nemamo povređenih igrača, na sve mogu da računam i videćemo u kom ćemo sastavu da izađememo. Ulazimo u niz od pet utakmica koje ćemo igrati u ritmu sreda-nedelja. Lepa prilika da dođe publika da podrži ove momke u što većem broju da nam pruži podršku za sutrašnju utakmicu — rekao je Milojević.

Razlika između Crvene zvezde i najbližeg pratioca povećana je na 11 bodova.

Ali, to u suštini nije 11 bodova. Ne utiče razlika na taljbeli na nas, mi ne možemo da pravimo kalkulacije. Želimo da budemo ono što jesmo, da damo sve od sebe na svakoj utakmici i radimo ono što treba, a ujedno i rastemo iz utakmice u utakmicu. Što se tiče razlike, ne razmišljamo o njoj, rekao sam igračima pred početak da krećemo od nule, i računi se svode na kraju. To sad u ovom trenutku deluje mnogo, ali posle deljenja bodova neće biti i nismo opterećeni time.

U nastavku sezone Crvena zvezda će i definitivno igrati bez Ričmonda Boaćija koji je otišao u Kinu.

Mislim da je Boaći igrač koji je dosta dao Crvenoj zvezdi. Igrač iz inostanstva koji je ušao u srca navijača, i uopšte ljudi u klubu. To su lepe stvati. Veliki profecionalac, džentlmen u svakom pogledu, na kraju krajeva to mu se i vratilo na najbolji način. Život teče dalje. Ma kakav da je profesionalac, sa druge strane je bio malo i opterećen oko svega ovoga u poslednje vreme i juče smo pričali, pokazala se ta njegova velika ljubav, došao je i pozdravio se sa svim igračima, i to je nešto što je lepo, kada ostavite trag. Nosićemo ga u srcima, želimo mu puno zdravlja, a ostalo će se pokazati. On ide u ozbiljnu ligu, a mi se okrećemo dalje — pohvalan je bio Milojević.

Nenad Milijaš je tokom priprema u Antaliji najavio mogućnost završetka karijere na kraju sezone.

Milijaš je bukvalno moja desna ruka, smatram ga velikim igračem, kapitenom, mojim zamenikom ili kako god hoćete da to nazovete. Mislim da smo svi srećni što imamo Mikija kod nas, on svakim danom pokazuje koliki je Zvezdaš. Želim mu da je prevashodno zdrav, a od njega samog će zavisiti da li će hteti još da igra, a ja sam ubeđen da može. Sve će od njega zavisiti. Jako sam srećan što imam takvog igrača u ekipi — rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама