Фудбал Фудбал/Вести

Gobeljić – Ofanzivno do nova tri boda

Izvor: FK Crvena zvezda

Nastavak domaćeg prvenstva fudbalerima Crvene zvezde donosi put u Suboticu. Izabranici Vladana Milojevića izaći će na megdan ekipi Spartaka u nedelu od 13 časova.

gobeljic1255vest.JPG

– Očkuje nas zaista teško gostovanje ekipi Spartaka. Oni umeju da budu zaista nezgodan protivnik i svesni smo da moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo susret koji nas očekuje kako bismo osvojili nova tri boda. Sve ono što je bilo u prethodnom delu sezone ostavljamo iza nas, odradili smo odličan posao u Evropi, pokazali smo da Crvena zvezda ima budućnost. Sada nastavljamo da radimo kako bismo ostvarili ono što nam je bio glavni cilj pre početka sezone, osvajanje duple krune – rekao je Gobeljić.

Zvezdin univerzalac očekuje dosta golova na meču.

– Spartak igra ofanzivan fudbal, nisu fokusirani na odbranu kao dosta ekipa i zato sam siguran da nas očekuje zanimljiva utakmica. Siguran sam da će naši napadači dosta doprineti tome, da će Pešić i Adžić nastaviti golgetersku seriju u domaćoj ligi, a mogao bi da im se pridruži i Radonjić. Šalu na stranu, ko god da postigne gol bićemo svi presrećni jer nam je pobeda primarni cilj. Teren će biti sigurno težak za igru, nadam se da ćemo se brzo prilagoditi i daćemo sve od sebe da nam to ne predstavlja prepreku.

Podrška Delija je ono što će i u Subotici dati dodatnu snagu našoj ekipi.

– Mnogo nam znači podrška navijača u svakom trenutku. Kada vidimo da su oni zadovoljni onim što smo uradili u dosadašnjem delu sezone to nam zaista daje dodatnu snagu. Znamo da će nas bodriti u svakom trenutku, oni su naš 12. igrač i ne s umnjam da će tako biti i na meču protiv Spartaka – poručio je Gobeljić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама