Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda i Gasprom Njeft nastavili saradnju

Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je produžila ugovor o saradnji sa kompanijom „Gasprom njeft“.

Ono što je najavio generalni direktor ruske kompanije Aleksandar Djukov prilikom svoje posete našem klubu u oktobru prošle godine, sada je realizovano. Nakon svečanog otvaranja kupole Hrama Svetog Save, na kojoj je izradu mozaika takođe finansirao ruski gigant, održan je sastanak rukovodstva„Gasprom njeft“ i našeg kluba, na kome je ozvaničen nastavak saradnje do 2020. godine!

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gasprom njeft“ Aleksandar Đukov i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u prisustvu generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora našeg kluba Zvezdana Terzića i ministra energetikeu Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića.

– Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom – izjavio je predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gasprom njeft“ Aleksandar Djukov.

Predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović se zahvalio kompaniji „Gasprom njeft“ za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.

– Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija „Gasprom njeft“ je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godineu godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini – izjavio je posle potpisivanja ugovora Svetozar Mijailović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама