Фудбал Фудбал/Вести

Savić – Svima nam je žao

Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u dve utakmice protiv CSKA iz Moskve primila samo jedan gol. Nažalost, ispostavilo se da je i taj jedan bio dovoljan da spreči naš tim da se domogne naredne faze takmičenja.

540-savic-346.jpg

Vujadin Savić je važan deo Zvezdine odbrane koja je večeras samo za trenutak izgubila koncentraciju, i bila kažnjena.

— Imali smo dve sjajne šanse na kraju utakmice, i imamo za čime da žalimo. Ali, evropska bajka se za nas ovog trenutka završila i sada moramo da se fokusiramo na domaće prvenstvo. Mislim da je ovo bila Božija volja. Bilo je emotivno, stvarno nam je svima teško, još večeras ćemo da razmišljamo o tome šta smo mogli i kako smo mogli, a već od sutra fokus će biti samo na Spartaku — govori Savić.

Videlo se posle utakmice da igrači nisu lako podneli poraz.

— Bilo jeste teško, nismo navikli da igramo po ovoj temperaturi, ali nije to opravdanje što smo izgubili. Žao nam je svima, ali šta da radimo. Nadam se da će navijači i dalje verovati u nas, dobili smo podršku i posle utakmice jer vide i oni koliko se borimo i koliko se dajemo naterenu.

Savić kaže da nije video spornu situaciju iz 46. minuta.

— Ako je igrao rukom onda smo oštećeni, ali šta da radimo, ne možemo nikome da se žalimo. Mislim da je trebalo da postignemo makar jedan gol u ove dve utakmice— rekao je Savić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама