Фудбал Фудбал/Вести

Zvezdaši složni – glavu gore!

Izvor: FK Crvena zvezda

Zvazdini fudbaleri pognute glave napustili su stadion CSKA, ali mogu da budu ponosni na sve ono što su uradili u dosadašnjem delu sezone u Evropi.

Bila je teška utakmica, došli smo u Moskvu po pobedu, ali nažalost nismo postigli gol. Imali smo mnogo šansi, ali na ovom nivou fudbala ukoliko ih ne iskoristite protivnik će to kazniti. Svi smo jako emotivno doživeli ovu utakmicu, verovali smo u sebe i imali smo šanse. Sada moramo da gledamo u budućnost, da se pripremamo za naredne utakmice i da razmisljamo samo o njima – rekao je Ben.

Naša ekipa fokusiraće se na naredni meč koji je očekuje u Superligi.

Jako teska utakmica za nas, kada ne date gol ne možete ni da prođete. Imao sam odličnu šansu, ali sada ništa ne mogu da promenim. Mislim da je uspeh što smo stigli do šesnaestine finala, mada nismo hteli se da zadovoljimo ovim. Okrećemo se domaćem prvenstvu – ispričao je Pešić.

Naš golman Milan Borjan istakao je da će se njegova ekipa potruditi da sa svojim navijačima na kraju sezone slave duplu krunu.

Odigrali smo dobru utakmicu, izuzetno sam ponosan na svoju ekipu jer smo napravili nešto zaista veliko, nešto što vezdi nije pošlo za rukom više od 25 godina. Naravno da postoji žal što smo izgubili, ali u oba meča pokazali smo da smo veliki tim i da je Zvezdi mesto u Ligi Evrope ili Ligi šampiona svake godine. Ova sezona je samo korak unapred. Moramo da nastavimo ovako, sada se okrećemo domaćem šampionatu i Kupu, treba da osvojimo duplu krunu, da uđemo u Ligu šampiona sledeće godine i da svi naši navijači budu ponosni na nas – poručio je Borjan.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама