Фудбал Фудбал/Вести

Milijaš – Čast je biti deo Zvezdine istorije

Izvor: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nastavlja da piše istoriju u svom voljenom klubu. Kada je u 60. minutu meča sa Javorom ušao na teren zabeležio je 232. nastup u crveno-belom dresu i time postao igrač sa najviše mečeva za Crvenu zvezdu od 1991. godine.

Znao sam na pripremama da će mi prvi meč koji odigram obeležiti ovaj zaista veliki jubilej. Za mene ovo predstavlja veliku stvar, malo igrača je u ovo novije vreme ostavilo takav trag u Zvezdi. Ranije fudbaleri nisu mogli da odu u inostranstvo dok ne napune 28. godina, a čak i tada su izuzetno cenjeni bili oni koji su uspeli da dođu do ovlikog broja utakmica. Bitna stvar za mene, najlepše je igrati u svom gradu i u svom klubu koji voliš – rekao je Milijaš.

U Crvenu zvezdu prvi put stigao je 2006. godine i od tada joj se kapiten Milijaš uvek vraća.

– Posebno mi imponuje što se moje ime najviše vezuje za Crvenu zvezdu, pored svega što sam uradio u svojoj karijeri. Ovo mi je druga kuća, zaista sam dugo deo Zvezde, poznajem sve ljude i ovde se osećam najprijatnije. Voleo bih zbog kluba da se u bućnosti neki igrač upiše u istoriju sa još više nastupa od mene jer će to značiti da Crvena zvezda raste, da će moći da zadrži igrače, a i sigurno će onda biti i rezultata – poručio je Milijaš.

I šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je našem kapitenu na ovom lepom jubijelu i velikom uspehu.

– Čestitam Mikiju, zaista, drago mi je što ga imam u timu. To je prelep jubilej, srećan sam što će takav podatak ostati zabeležen. Odigrati 232 utakmice za voljeni klub je ogromna stvar, a siguran sam da će on taj skor još popraviti – rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама