Фудбал Фудбал/Вести

Stojković – kapitenska traka ispunjen san

Izvor: FK Crvena zvezda

Pobeda u 23. kolu Superlige nad Javorom od 3:0 posebno će ostati u sećanju našem desnom beku Filipu Stojkoviću. On je svoju ekipu predvodio sa kapitenskom trakom na ruci, a istakao je koliko je to velika čast za svakog fudbalera.

U celoj Omladinskoj školi Crvene zvezde nosio sam kapitensku traku, naučio sam koliku težinu sa sobom nosi zvanje kapitena u ovako velikom klubu. Zato nisam krio radost na jučerašnjoj utakmici, ostvarila mi se životna želja što sam bio kapiten Zvezde. Sada želim da osvojim titulu sa u crveno-belom dresu i mogu sebe da smatram presrećnom osobom – rekao je Stojković.

Zvezdin bek zadovoljan je kako je njegova ekipa izgledala u premijernom meču u prolećnom delu sezone.

– Presrećan sam što smo otvorili sezonu pobedom, što ponovo nismo primili gol i odigrali odličnu utakmicu. Postavili smo sebi kao prvi cilj da se dobro pokažemo na premijeri u prolećnom delu sezone i mislim da možemo da budemo zadovoljni.Drago mi je što smo nastavili tamo gde smo stali, što su Pešić i Adžić ponovo pokazali da su nezaustavljiv tandem za protivničke igrače i što su upisali nove pogotke. 

Nakon uspešnog starta domaćeg prvenstva fudbalere Crvene zvezde očekuje revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv ekipe CSKA.

Ima vremena do meča, imamo još da se pripremamo. Bio bih presrećan da prođemo dalje, kao i svi navijači Crvene zvezde. Znamo za šta se borimo i to ćemo i pokazati na terenu – poručio je Stojković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама