Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda sa publikom protiv CSKA!

Izvor: FK Crvena zvezda

Evropska fudbalska unija donela je odluku da se utakmica između Crvene zvezde i CSKA zakazana za 13. februar odigra pred publikom.

540-arsenal-3634.jpg

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne krije veliko zadovoljstvo zbog ovakve odluke čelnika UEFA.

— Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima svoje navijače uz sebe. Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno a šta nije, i pozivam ih da i ubuduće vode računa kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške. Ova borba nije bila nimalo laka i zbog toga se zahvaljujem pravnom timu koji je učestvovao u celom procesu, pre svega advokatu Zoranu Damjanoviću i predsedniku naše pravne komisije Draganu Miloševiću.

— Iskoristio bih ovu priliku da se posebno zahvalim našim prijateljima u UEFA, Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću koji su nam svojim angažovanjem u ovom procesu pomogli da pravda trijumfuje. Pokazali smo da Crvena zvezda na svakom polju vraća snagu i ugled koji je nekada uživala u Evropi. Sada se okrećemo meču sa CSKA jer ćemo imati sve preduslove da se borimo za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Ubrzo ćemo nastaviti prodaju ulaznica i bez dileme pred punom Marakanom dočekati duel koji su Zvezdaši čekali 25 godina — rekao je Terzić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама