Фудбал Фудбал/Вести

Milijaš – Još uvek tražimo formu

Izvor: FK Crvena zvezda

Petu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaiji protiv Ujpešta fudbaleri Crvene zvezde završili su rezultatom 1:1. Kpiten crveno-belih Nenad Milijaš istakao je da može da raduje činjenica da njegova ekipa nije izgubila nijedan meč u 2018. godini.

milijaszavest25.JPG

– Normalno je da u pripremnom periodu nije laka nijedna utakmica, retko koji meč se dobija sa velikom razlikom. Danas su i nama i njima bile teške noge, teren na kome smo igrali je izuzetno brz i tvrd, ali mislim da su obe ekipe na kraju dobile ono što je trebalo. Bila je ovo čvrsta utakmica, puna duela. Na kraju nismo izgubili što je jako bitno. Radimo kako treba, spremamo se za CSKA. Imamo još jednu utakmicu u Antaliji, generalnu probu protiv Zenita. Verujem da ćemo do tada dobiti i svežinu jer su sada treninzi lakši nego na početku. Još uvek jurimo formu, ali verujem da će do 13. februara biti na nivou – rekao je Milijaš.

Zvezdin kapiten veruje da će uz hitrinu ekipe doći i više golova.

– U narednim danima ćemo poraditi na realizaciji, sada nam problem predstavlja to što ne dajemo više golova. To je nešto što nas je krasilo tokom prošle polusezone i mislim da ćemo ponovo biti efikasni u prolećnom delu. Još uvek smo u fazi priprema i nismo toliko hitri koliko bi trebalo da budemo. Dosta igrača je umorno, imamo i problema sa povredama, ali biće sve u redu kada dođe vreme za prvu zvaničnu utakmicu, ne treba da brinemo pre vremena – poručio je Milijaš.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама