Хокеј Хокеј/Вести

Maribor otkazao, sa Medveščakom odloženo

Seniori hokejaškog kluba Crvena zvezda nikako da spoje nekoliko utakmica u nizu i itako održe formu za one najvažnije mečeve koji ih čekaju u plej ofu regionalnog IHL takmičenja.

Nakon što su u subotu pobedili Celje, sledeći meč je trebao da bude 3. februara protiv ekipe Maribora u Beogradu, ali taj se meč neće održati i biće registrovan službenim rezultatom 5:0 za crveno-bele. Naime, Maribor je u velikoj krizi i, kako smo čuli, pitanje je i opstanka kluba.

Umesto toga, crveno-beli oklopnici će odigrati u petak svoj meč protiv druge Zvezdine ekipe, Red team-a, a sve u okviru fantomske domaće lige. Naime, sinoć su vođeni razgovori sa Savezom i dogovoreno je da se vojvođanske ekipe malo “pritisnu” kako bi se sve utakmice domaćeg prvenstva odigrale do kraja ili da se nedolazak tj. neodigravanje registruje službenim rezultatom. Šta god od toga da se desi, ostaće jedan gorak okus jer će titula prvaka države biti totalno obezvređena.

Da se vratimo na IHL takmičenje. Ni utakmica sa Medveščakom, koja je trebala da se odigra u četvrtak 8. februara, neće biti odigrana taj dan, Naime, uprava Medveščaka je zamolila da se utakmica odloži tako da će termin odigravanja iste biti između 13. i 16. februara, ali o tome ćemo vas naknadno obavestiti.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама