Фудбал Фудбал/Вести

Hajdin: Na pripremama kao u vojsci

Izvor: SD Crvena zvezda

Dan pre dva prijateljska meča koja ih očekuju fudbaleri Crvene zvezde odradili su dvočasovni trening sa loptom. Zvezdin novajlija Stefan Hajdin istakao je da želi da njegova ekipa nastavi sa iuzetno dobrim i predanim radom.

– Na prvom treningu smo radili vežbe snage i stabilizacije, da bismo popodne uključili i rad sa loptom. Prva vežba koju smo radili, neka vrsta rukometa, bila je izuzetno zabavna i zaista smo se dosta smejali, pogotovo smo se svi šalili sa Kangom kome skok-šut ne ide baš najbolje. Posle toga prešli smo na ševu, naš omiljeni deo koji nam prija nevezano za to da li smo umorni – rekao je Hajdin.

Na današnjem treningu naši fudbaleri su, podeljeni u četiri ekipe, odigrali mini-turnir.

– Moj tim je pobedio, prvi meč dobili smo rezultatom 6:2, a drugi sa 3:2. Zaista je fantastičan osećaj biti deo pobedičke ekipe. Na golu smo imali Borjana, našu hobotnicu, tu je bio Savić, stub odbrane, u sredini su igrali velemajstori Milijaš i Krstičić, desno je bio mladi Luka Ilić, a egzekutor je bio Pavkov, naš Zlatan Ibrahimović. Sa nama je igrao i asistent šefa stručnog štaba Vlada Janković, spoj znanja i iskustva. Bilo mi je zadovoljstvo da budem uz njih i da pomognem i u napadu i u odbrani.

Nova dva prijateljska meča očekuju izabranike Vladana Milojevića sutra od 9:30 i 17 časova po srpskom vremenu.

– Za sada sve ide odličnim tokom i zaista sam zadovoljan, a mislim i da je stručni štab zadovoljan onim što prikazujem. Očekujem da će cela ekipa nastaviti sa dobrim radom i igrama i da ćemo se maksimalno dobro pripremiti za nastavak sezone.

Malo slobodnog vremena koje imaju naši fudbaleri koriste za odmor i opuštanje.

– Ovde imamo sve uslove za opuštanje nakon napornog rada. U neku ruku i jeste teško, s obzirom na to da je ovo kao neki vid vojske. Ustajemo u isto vreme, odlazimo na doručak, potom kod fizioterapeuta da nas zagreje i bandažira, potom pravo na trening. Ja nakon rada i tušraja moram i da sušim kosu. Posle toga slede ručak i popodevni odmor, pa sve isto za drugi trening. Uglavnom se od svega opuštam uz muziku i čitanje knjiga, a takođe vreme provodim i sa saigračima – poručio je Hajdin.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама