Фудбал Фудбал/Вести

Popodnevni trening oporavka

Izvor: SD Crvena zvezda

Nakon dve pobede u prijateljskim susretima sa Stumbrasom i Dinamom iz Bresta fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening oporavka.

Izabranici Vladana Milojevića su imali prvo slobodno prepodne od dolaska u Antaliju. Iskoristili su ga kako bi se odmorili od mečeva i napornog rada. Oni najmlađi, Zvezdini omladinci, svoje vreme utrošili su u teretani, kako bi bili u što boljoj formi.

Sunčano popodne naši fudbaleri proveli su na terenu. Trening zabavnog karaktera na prijatnih 15 stepeni odradili su od 17 časova po lokalnom vremenu. Uobičajeno zagrevanje prethodilo je ševi u tri grupe. Najviše smeha bilo je u ekipi u kojoj su se za loptu naši igrači borili sa šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem. Kako bi se oporavili, pripremili za sutrašnji naporan rad i zabavili, kao zadatak naši igrači takmičili su se u udarcima sa distance. Ekipa koja je bila manje precizna morala je da istrčava polovinu terena kao „kaznu“. Time je završen četrdesetpetominutni rad.

– Sigurno je posle jučerašnjih susreta ekipi prijalo slobodno prepodne. Zapravo, nismo svi imali odmor. Ja sam imao manji problem sa povredom i prethodnih dana nisam trenirao tako da sam jutros radio individualno, a popodne sam se priključio ekipi. Sada se osećam odlično, spao je otok koji sam imao i zato sam se već vretio u ustaljeni trenažni proces sa ekipom. Bilo je danas i smeha i zabave na treningu kako bismo se opustili i kako bismo što lakše savladali umor. To je i najbitnije, da se svi odlično slažemo i da vlada fantastična atmosfera u ekipi – rekao je Gobeljić.

Zvezdin univerzalac istakao je da je najvažnije da se ekipa dobro pokaže i pripremi za prvi meč u prolećnom delu sezone.

– Sutra se vraćamo ustaljenom ritmu od dva treninga na dan, spremamo se za naredne prijateljske mečeve koji nas očekuju. Najbitnje je da smo svi zdravi i da se što bolje pokažemo u proverama koje nas očekuju u Turskoj. I upravu i čitav stručni štab iznenađuje koliko dobro stojimo na terenu i koliko dobro trčimo, a to je najbitnije u pripremnom periodu kako bismo se što bolje spremili i prošli CSKA – poručio je Gobeljić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама