Фудбал Фудбал/Вести

Milić: Vreme je za golove

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali drugi deo zimskih priprema u Turskoj. Naši igrači uživaju u odličnim uslovima i, kako ističe Nemanja Milić, dobro raspoloženje pomaže im da što bolje funkcionišu i terenu.

– Vreme je odlično za treniranje, prija nam ovih 16 stepeni. Lep je ambijent za rad, uslovi u hotelu su odlični, teren je fantastičan. Atmosfera među igračima je uvek pozitivna, gde god da smo i koliko god naporno da radimo. Naša ekipa je sastavljena od izuzetno dobrih i pozitivnih momaka tako da uživamo u radu – rekao je Milić.

Zvezdin krilni napadač nalazi se u odličnoj formi, a to je potvrdio na prijateljskom meču protiv BASK-a, na kome se i upisao u listu strelaca.

– Svaki gol je važan, nevezano od imena protivnika ili tipa utakmice. Dobra igra mnogo znači za samopouzdanje i drago mi je što je na početku priprema lopta ušla u mrežu, sigurno da će mi to biti podstrek za dalji rad.

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuju dve prijatljske utakmice, od 15 časova sa Suduvom iz Litvanije i od 18 sati sa Dinamom iz Bresta.

– Pre svega odlično radimo i treniramo i to se mora odraziti na igru. Svaku utakmicu, nebito da li je ona prijateljska, prvenstvena ili u Ligi Evrope, shvatamo maksimalno ozbiljno i pristupamo joj na isti način. Mislim da sutra ne bi trebalo da imamo poblema i da ćemo oba meča rešiti u svoju korist – poručio je Milić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама