Фудбал Фудбал/Вести

Ofanziva moto drugog treninga

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ovog popodneva odradili su drugi trening prvog dana boravka u Antaliji.

Popodnevni rad trajao je sat i po vremena, isto koliko i uvodni trening, ali je ovog puta intenzitet rada bio na višem nivou. Nešto hladnije vreme, 12 stepeni uz slabe udare vetra, pogodovalo je našim igračima.

Uvodna vežba na drugom treningu bila je zabavnog karaktera. Kroz rad sa loptom uvežbavali su se različiti tehnički elementi, ali tako da su naši fudbaleri podeljeni u tri grupe ispunjavali nekoliko zanimljivih zadataka. Čitava igra imala je za cilj da se igrači zagreju, ali ovog puta na nešto interesantniji način. U tome je naš stručni štab uspeo, s obzirom na to da se smeh sa terena mogao čuti sve do kraja teninga.

Nakon petnaestominutnog zagrevanja na terenu su formirane dve ekipe. Jedan tim uvežbavao je ofanzivne principe i završnicu, dok su na drugom kraju ostali igrači radili taktičke principe organizacije napada.

Gotovo čitav poslednji sat treninga bio je rezervisan za utakmicu. Na dva gola igrali su „beli” protiv „zelenih”. Iako rezultat na treninzima nije u prvom planu, obe ekipe dale su sve od sebe da iz ovog okršaja izađu kao pobednici, te su se na obe strane nizali interesantni potezi i lepi golovi.

Posebno dobro centaršuteve je na popodnevnom treningu uvežbao asistent šefa stručnog štaba Vladimir Janković. On je uvežbavao završnicu sa našim igračima, a izuzetno dobro kombinovao je sa mladim Dejanom Joveljićem, koji je mnoštvo njegovih centaršuteva pretvorio u vrlo atraktivne golove.

Izabranike Vladana Miloevića sutra od 15 časova po lokalnom, odnosno 13 časova po srpskom, očekuje prva provera. Na terenu će naša ekipa odmeriti snage sa Suduvom, a tri sata kasnije odigraće meč i sa Dinamom iz Bresta.

https://www.youtube.com/watch?v=FdK_rbsfLaE

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама