Хокеј Хокеј/Извештаји

Seniori Zvezde poraženi od Celja

Seniori SKHL Crvena zvezda, večeras su odigrali jednu od svojih težih utakmica protiv gostujuće ekipe HK ECE Celje, koju su na svu žalost prisutne publike, koja je brojala 45 gledalaca, na penale ipak izgubili i utakmicu završili rezultatom od 5:6.

Prva trećina započinje golom Ogrizek Aljaža, a na asistencije Jeram Filipa i Ograjenšek Tima, postignutim već pred kraj petog minuta. Svega četiri minuta kasnije, Đumić Mirko, uz asistencije Novaković Uglješe i kapitena Brkušanin Marka izjednačava rezultatsku prednost gostujuće ekipe.

Drugi period u startu počinje burnije, te istekom prvog minuta igre, Vučurević Nemanja, na asistenciju Sefič  Davida i Buchkin Mikhaila upisuje gol, za vođstvo Zvezde. Međutim, Klavžar Rok, uz pomoć Knez Blaža na ovaj gol odgovara novim, pet minuta kasnije. Sredinom perioda, Brkušanin Marko postiže još jedan gol za svoj tim, a na asistenciju Đumić Mirka, te u treći period utakmice Zvezda ulazi sa vođstvom od 3:2, što izgleda nije odgovaralo ekipi Celja, te su se obe ekipe upustile u grublju raspravu istekom druge trećine.

Prvi minut poslednjeg perioda obeležava svojim golom Ogrizek Aljaž, na asistencije Ograjenek Tima i Knez Blaža. Ipak, Daniel Michal, uz pomoć Buchkin Mikhaila i Podunavac Pavla uspeva da Zvezdu vrati u rezultatsku prednost. Na 5:3 povećava Podunavac Pavle, na asistenciju Sefič Davida i Novaković Uglješe,  već krajem pedesetprvog minuta. Sam kraj utakmice ogleda se u odluci ekipe Celja da izvede svog golmana i ubaci još jednog igrača, što je donelo rezultat u njihovu korist, te su minut pred kraj poslednjeg perioda upisali gol Leber Rok, na asistenciju Ogrizek Aljaža, a potom nekoliko sekundi pred kraj i Ogrizek Aljaž, a na asistenciju Knez Blaža i Leber Roka.

Produžetak utakmice protiče bez golova, što donosi penale, gde prelomni gol postiže Leber Rok.

SKHL Crvena zvezda i dalje drži svoju drugu poziciju na tabeli, a svoju narednu utakmicu odigraće već sutra, na svom ledu, ledene dvorane Pionir, protiv ekipe HK Slavija. Utakmica počinje u 17h.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама