Фудбал Фудбал/Омладински погон

Deset golova mlađih selekcija

Dok Zvezdina omladinska škola dobija nove terene, reflektore i još bolje uslove za rad, crveno-beli dečaci igraju na Adi Ciganliji, gde su danas sa vršnjacima iz Kruševca i Jagodine odmerili snage omladinci i kadeti.

attachment (7).jpg

U 13. kolu Omladinske lige Srbije naši momci su zabeležili desetu uzastopnu pobedu. Ponovo je to bilo jako ubedljivo, a ovaj put je savladan Napredak iz Kruševca i to rezultatom 4:0. Prvi strelac ove ekipe, Dejan Joveljić, je sa nova dva pogotka došao do cifre od 21 gola u ligi, a osim njega u strelce su se danas upisali Stanojev i Ivan Ilić. Ovom pobedom Crvena zvezda je zadržala prvo mesto i pet bodova prednosti u odnosu na Partizan koji je na drugoj poziciji i sedam više od Brodarca, koji ima meč manje.
Odmah nakon omladinaca na teren su izašli kadeti, a ni njima 13. kolo nije bilo baksuzno jer su savladali Jagodinu sa ubedljivih 6:0. To je ujedno i 13. pobeda generacije 2001. u ovoj sezoni, a treba istaći da ovi momci postižu skoro četiri gola po utakmici, a da su do sada primili svega 3. Kadeti su takođe na prvom mestu na tabeli, ali ga dele sa Partizanom koji ima isti broj bodova.
Omladinci: Crvena zvezda – Napredak 4:0 (2:0)
Sudija: Dejan Trifković
Strelci: Joveljić u 22′ i 63′, Stanojev u 40′ i Ivan Ilić u 59′.
Crvena zvezda: Gordić, Janković, Terzić, Santrač, Eraković, Jokić, Bosić (od 84′ Kojić), Ivan Ilić (od 70′ Gavrić), Nikolić (od 70′ Kovač), Stanojev (od 76′ Savić), Joveljić.
Napredak: Andrijanić, Petrović, Marić, Trnavac, Jeremić, Zrnzević (od 84′ Rašković), Živić (od 71′ Aleksić), Petrović (od 64′ Jevtić), Todorović (od 65′ Rajković), Jovković i Bojanić (od 85′ Milićević).
Kadeti: Crvena zvezda – Jagodina 6:0 (3:0)
Sudija: Pavle Tomić
Strelci: Velikić u 3′ i 60′, Burmaz u 7′, Jovičić u 39′, Jočić u 75′ i Puletić u 89′.
Crvena zvezda: Krstović, Pavlović (od 23′ Jovičić), Stajić, Jankulov, Savić, Adžibaba (od 67′ Radovanović), Velikić, Sojanović, Burmaz (od 74′ Puletić), Jočić i Dedijer (od 74′ Nestorović).
Jagodina: Katić (od 46′ Dinić), Radojković, Stanković, Andrija Milić (od 75′ Petrović), Fremić, Ivanović, Vasić (od 46′ Angelski), Avramović, Jovanović, Filip Milić (od 88′ Nedeljković) i Dimitrijević (od 67′ Mijajlović).
Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама