Хокеј

Zvezda pala nakon produžetaka

Hokejaši Crvene zvezde nisu uspeli da zabeleže pobedu u poslednjem susretu druge runde Kontinental Kupa protiv ekipe Txurie iz San Sebastijana. Nakon regularnog dela koji je završen rezultatom 2:2, Txuria je odnela pobedu golom u produžetku. Crvena zvezda – Txuria 2:3 (1:1, 1:1, 0:0, 0:1).

U prvoj trećini viđena je dosta izjednačena borba. Elipa iz San Sebastijana došla je u vodstvo u 10. minuti susreta u trenutku kada su imali igrača više, a strelac je bio Vladimir Lantoš. Zvezda je pokušavala da izjednači ali to nije uspela sve do 17. minuta kada kapiten Marko Brkušanin trese mrežu španaca za 1:1 (asistencija Mirko Đumić – Robert Sabadoš). Ovim rezultatom je i završen prvi deo susreta.

U drugoj trećini videli smo Zvezdine napade ali većinom jalove. U periodu od 28. do 30. minuta Zvezda je imal situaciju 5 ma 3 ali crveno-beli nisu uspeli da zatresu mrežu hokejaša i San Sebastijana. I onda po običaju sledi kazna. Ignacio Solorzano u 37. minuti donosi prednost Txuri od 1:2. Ipak, u poslednjoj minuti ove trećine Uroš Bjelogrić, na asistenciju Ivan Anić – Nikola Kerzović, donosi Zvezdi izjednačenje 2:2.

U poslednjem periodu Zvezda je opet napadala. udarci su sevali prema golu Txurie, ali pak jednostavno nije hteo u gol.

Na kraju, igrani su produžetci ali Zvezdini igrači su napravili nekoliko isključenja pa se igrali 5 na 3. Txuria to koristi i golom Ignacia Solorzana donosi ekipi iz San Sebastijana pobedu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама