Хокеј

Zvezda slavila u Zagrebu

Selekcija Zvezdinih hokejaša do 18 godina gostovala je danas u Zegrebu i slavila protiv istoimene ekipe rezultatom 6:7 nakon izvođenja penala.

U prvoj trećini viđen je samo jedan pogodak. Crveno-beli su u 10. minuti susreta došli u vodstvo od 0:1, a strelac je bio Vasilije Anđelković na asistenciju Meteje Rankovića. Do kraja ovog perioda beležimo i isključenje Džordža Tarahana, ali domaćini nisu iskoristili igrača više.

Drugi period počinje ekspresnim golom crveno-belih. Vasilije Anđelković i Strahinja Ivković učestvuju u asistenciji za Lazara Pejčića koji je neumoljiv – Zvezda vodi 0:2! A onda neverovatan pad koncentracije i totalni preokret domaćina. Prvo u 29. minuti Zagreb preko Maksa Bakara smanjuje na 1:2, a u 31. minuti Patrik Dobrić donosi izjednačenje 2:2. To kao da je potpuno šokiralo pulene Nenada Milinkovića pa Zagreb u 35. minuti susreta vodi 3:2. Ovaj put mrežu Zvezde zatresao je Lovro Hanžek.

Poslednji period počinje boljom igrom Zvezde koja preko Marka Mladenovića, a na asistenciju Alekse Gvozdenovića i Matije Vukovića izjednačava na 3:3. U 44. minuti susreta Zvezda opet vodi – 3:4! Ovaj put strelac je Matija Vuković, a asistirao mu je Marko Mladenović. Ipak, u 52. minuti Nikola Kramarić donosi domaćinima izjednačenje – 4:4. Bio je to i krajnji rezultat regularnog dela utakmice.

U produžecima nije bilo golova, a Zvezda je prilikom izvođenja penala bila uspešnije (2:3) za konačnih 6:7 za četu Nenada Milinkovića.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама