Фудбал Фудбал/Вести

Kineski ambasador posetio Zvezdu

Ambasador NR Kine Li Mančang posetio je danas fudbalski klub Crvena zvezda.

za-vest.jpg

Predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić ugostili su ambasadora Mančanga i proveli prijatno vreme u razgovoru. Takođe, kineski ambasador imao je priliku da obiđe muzej na našem najvećem stadionu, da se bliže upozna sa bogatom Zvezdinom istorijom i da vidi najvrednije trofeje koje je naš klub osvojio.
Gospodin Mančang, koji ne krije da je veliki navijač Zvezde, dobio je crveno-beli dres sa svojim prezimenom i monografiju o velikom Zvezdinom uspehu u Bariju 1991. godine, kao lepu uspomenu na druženje.
– Navijač sam Crvene zvezde gotovo pune četiri decenije, od kada sam kao student došao u Beograd. Zavoleo sam ovaj klub još davne 1978. godine. Do danas, kad god sam u prilici, gledam svaku Zvezdinu utakmicu – rekao je kineski ambasador u Srbiji i dodao:
– Moram da istaknem da mnogo Kineza zna za Crvenu zvezdu. Moj sin je navijač, mnogo voli vaš klub, kao i ja. Zato se posebno radujem što sam imao prilike da razgovaram sa predsednikom i generalnim direktorom kluba o načinima za buduću saradnju. SVakako da u oblasti fudbala Kina može mnogo da nauči od Srbije – poručio je Mančang.
Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама