Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Kadeti finalisti turnira u Italiji

Dečaci rođeni 2001. godine učestvovali su na međunarodnom turniru u Italiji pod nazivom „Nerro Rocco“ i plasirali se u finale.

kadeti-vest.jpg

U grupnoj fazi takmičenja izabranici Nikole Puače pokazali su kvalitet i svoje golgeterske sposobnosti i u prve tri utakmice postigli 10 golova. Trijumfovali su nad ekipom Goisa rezultatom od 6:1, od Trestine su bili bolji sa 3:0, a jedini poraz u grupi od 2:1 doživeli su na meču sa Atalantom.
Nakon što je Atalanta napustila takmičenje kadeti Crvene zvezde zauzeli su prvo mesto u grupi. Naši kadeti nastavili su sa dobrim igrama pa su u četvrtfinalu sa 2:1 pobedili ekipu Gorice iz Slovenije. U polufinalu Zvezda je odmerila snage sa ekipom Čivas iz Meksika  i rezultatom 2:0 izborila plasman u finale.
U funalu, koje se igralo na prelepom stadionu u Trstu, Crvena zvezda sastala se sa ekipom Venecije. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio 2:2 pa je otpočela penal serija. Izvođenje jedanaesteraca završeno je rezultatom 6:4 za italijansku ekipu i tako  je Crvena zvezda zauzela drugo mesto na jakom međunarodnom turniru.
Još jedna velika čast pripala je fudbalskom klubu Crvena zvezda. Najbolji strelac na turniru u Italiji sa postignutih pet golova je naš fudbaler Bogdan Jočić.
Čitava ekspedicija Crvene zvezde reprezentovala je naš klub i zemlju u najboljem maniru, te tako nisu izostale pohvale organizatora za ponašanje mladih fudbalera i njihovu fantastičnu igru.
Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама