Фудбал Фудбал/Вести

Donald – Radujem se svakom golu

Novi trijumf Crvene zvezde, ovog puta u derbi meču 11. kola Superlige protiv Vojvodine. Fudbaleri Zvezde postigli su dva pogotka, a podjednako je lep podatak da ponovo nisu primili nijedan gol.

_vest0545.JPG

– Teška utakmica je iza nas, u prvom poluvremenu smo izgubili dosta lopti i zato smo morali da pretrčimo mnogo dodatnih kilometara. Ipak, postigli smo dva gola i pobedili tako da ne možemo da budemo nezadovoljni – rekao je Donald.

Nakon tri gola postignuta iz slobodnog udarca, ovog puta Zvezdin vezista upisao se u strelce akcijom iz igre.

– Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem. Danas sam video odličnu priliku da ugrozim golmana. Istrčao sam, Boaći je bio smiren, primetio je da dolazim i da sam potpuno slobodan i uputio mi sjajnu asistenciju. Nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobeđuje. 

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje meč u Ligi Evrope protiv Kelna.

– Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu u najboljem maniru oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru – poručio je Donald.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама