Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Milenković: Presrećna sam zbog debija i medalje

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, osvajač bronzane medalje na Gran Priju u Nanđingu, doputovala je jutros preko Šangaja i Istanbula u Beograd.

Bronzane devojke i stručni štab na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu dočekali su Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Miljković prvi potredsednik OSS i Ivan Knežević generalni direktor OSS.

Odbojkašica Crvene zvezde Bojana Milenković na svom izvanrednom debiju za seniorsku reprezentaciju osvojila je bronzanu medalju.

– Pre svega sam presrećna što sam uopšte učestvovala na Gran priju i što sam bila deo seniorske reprezentacije Srbije. Ovo je moje prvo seniorsko takmičenje za reprezentaciju Srbije, pa još i medalja, mislim da stvarno nema veće sreće. Na sva tri vikenda smo bile prve u grupi i to dokazuje da smo stvarno dale svoj maksimum. Šteta je što smo u polufinalu izgubile protiv reprezentacije Brazila, ali prevazišle smo to i uspele da se protiv selekcije Kine izborimo za bronzanu medalju – izjavila je po dolasku u Beograd Bojana Milenković.

Nakon kraćeg predaha reprezentaciju Srbije očekuju pripreme za Evropsko prvenstvo, a Bojana se nada novom pozivu selektora Zorana Terzića.

– Sledi Evropsko prvenstvo. Najviše bih volela da budem deo repreezntacije Srbije na još jednom velikom takmičenju. San svakog igrača je da bude član seniorske reprezntacije i nadam se da ću ponovo biti u sastavu ekipe – rekla je Milenkovićeva.

Još jednom sve čestitke Bojani i reprezentaciji Srbije na ostvarenom uspehu u Gran priju!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама