СДЦЗ Хокеј

Zvezda startuje na prestižnom tuniru u Belorusiji

Autor: CZBG

Kao što smo i najavljivali, hokejaši Crvene zvezde učestvovaće na prestižnom turniru u Belorusiji gde će snage odmeriti sa renomiranim protivnicima. Biće ovo jako dobra prilika da se vidi koliko Zvezda može u ovom trenutku (obzirom da je za naš klub ovo tek početak sezone i prvi izlazak na led), kao i da se vidi ko će od ino pojačanja ostati u klubu.

Iskreno, ne treba očekivati neke spektakularne rezultate jer sve ekipe, koje učestvuju na ovom turniru, već su u koliko-toliko takmičarskom pogonu, ali smo sa druge strane sigurni da crveno-beli oklopnici neće tek tako olako uči u te susrete i da će skupo prodati svoju kožu.

Svoju prvu utakmicu Zvezda igra 10. avgusta protiv Bresta, a sledeću 12. avgusta protiv ekipe Belorusije do 20 godina. Nakon toga Zvezdini protivnici su Yunost Minsk (14.08.), Molodechno (17.08.), Soligorsk (19.08.) i Novopolotsk (21.08.), čime se završava grupna faza turnira.

Poželimo sreću našim hokejašima kojima će ovo biti odlična priprema pred utakmice koje ih čekaju u MHL ligi i Kontinental Kupu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама