Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Pobeda za Branka

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Ubedljiva pobeda i igra Crvene zvezde u meču trećeg kola prvenstva Srbije protiv Čukaričkog ostala je u senci povrede Branka Jovičića kome po prvim procenama sledi duža pauza.

sef2.jpg

Po završetku susreta Vladan Milojević takođe je istakao da je povreda neumornog veziste detalj koji je obeležio današnji susret.

– To je fudbal. Da sam znao da će se povrediti sigurno bih ga izostavio iz tima ali takve stvari je nemoguće predvideti. Ovaj trijumf posvećujemo Jovičiću – emotivno je prokomentarisao Vladan Milojević.

Milojević je naveo da je na poluvremenu u svlačionici bilo mnogo emocija kada je ekipa čula za ozbiljnost njegove povrede.
– Saznali smo na poluvremenu i bilo je dosta emocija. Čestitao bih mojim igračima na mentalnoj jačini. Staćemo iza njega i raduje me što su svi uz njega, ovo je baš loš trenutak. Moramo da se prilagođavamo, život teče dalje – kazao je Milojević.
Kada je reč o samoj utakmici, Milojević je kazao da je bila nervozna, a da je njegova ekipa pokušavala da održi ritam.
– Neke stvari ne možete da objasnite, ali se dobro završilo po nas i idemo dalje. Znali smo da će biti teško, bez obzira na to što je bilo 3:0 za nas. Igrali smo dobro, zasluženo pobedili.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама